Özdilek

Siyaset

Kanaat Önderleri Gebze’yi Tartıştı

AKP Gebze Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen ve Gebze’de ilk defa yapılan ‘AK Parti Gebze Kanaat Önderleriyle Buluşuyor’ etkinliği Eskihisar Kaptan Köşkü Restaurant'da gerçekleştirildi.

29 Eylül 2013 Saat: 10:35
Kanaat Önderleri Gebze’yi Tartıştı
Kanaat Önderleri Gebze’yi Tartıştı

    Toplantıya, AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özalp, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP  İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Saadet Partisi eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, eski ANAP Milletvekili ve Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan ve Gebze bölgesinin önde gelen simaları katıldı.

NASIL FAYDALI OLABİLİRİZ

Toplantının açılış konuşmasını AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı yaptı. Kaflı, toplantının amacının hep birlikte istişare ederek Gebze’ye daha fazla nasıl faydalı olabilirizi konuşma olduğunu söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise,  Gebze’nin sorunlarını çözülmesi konusunda kanaat önderlerinin görüşlerinin önemli olduğuna ifade ederek, “ Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Gebze’de birçok projeyi gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte Gebze’deki değişimi devam ettireceğiz” dedi.

GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak da yaptığı konuşmada, “ Bugün burada siz değerli büyüklerimizin fikir ve görüşlerini almak için bir araya geldik. Sizlerin görüşleri çok önemli. Sizlerden aldığımız öneriler ile Kocaeli ve Gebze’de gelişmesine daha da katkı sunacağız” şeklinde konuştu.

BİRİLERİ BÖLDÜ

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ise konuşmasında ülke gündemine değindi. Eski Türkiye’de birlik ve beraberliğin olmadığına dikkat çeken Civelek, “ Eskiden insanlarımızın arasında birlik ve beraberlik bulunmuyordu. Birileri Türkiye’yi bir şekilde böldü. Fakat şimdi AK Parti hükümeti sayesinde Türkiye’de birlik ve beraberlik oluştu. Bizler gelecek nesiller için çalışmak zorundayız” dedi.

ATASAYAN, BATUK  VE AYAR

Programda  eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Saadet Partisi eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, eski ANAP  Milletvekili ve Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan’da kısa birer konuşma gerçekleştirdi.

 Etkinlikte daha sonra kanaat önderleri Gebze’nin geleceği konusunda söz alarak fikir alış verişinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat