Özdilek

Güncel

Kamyoncular, organ nakli için çalışacak

Başiskele Kamyoncular Kooperatifi geleneksel kan bağışı kampanyasını bu sene de sürdürüyor. Kooperatif şimdi de organ bağışı konusunda çalışma yapacak.

5 Ocak 2015 Saat: 17:35
Kamyoncular, organ nakli için çalışacak
Kamyoncular, organ nakli için çalışacak

SS 4 No’lu Başiskele TIR ve Kamyon Motorlu Taşıtlar Kooperatifi geleneksel kan bağışı kampanyasını bu sene de tekrarladı. Bir açıklama yapan kooperatif başkanı İsmail Özkar, kan bağışını önemsediklerini belirterek, her üç ayda bir bu geleneği tekrarladıklarını dile getirdi. Kampanya kapsamında 113 kamyoncu Kızılay’a kan bağışında bulundu.

 

“ORGAN NAKLİ İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Yeni dönemdeki çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özkar, “Bundan sonra organ bağışı konusunda üyelerimizi bilgilendirmek istiyoruz. Bunu konu hakkında üniversite yönetimi ile görüşerek destek isteyeceğiz. İnsanlar organ bağışı konusunda bilgi sahibi değil. İlgisizliğin sebebi bu. Gerekli bilgi verilirse bu konudaki hassasiyetin de gelişeceğine inanıyoruz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat