Özdilek

Ekonomi

Kamu-Sen de öfkeli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketine tepkiler sürüyor.

2 Ekim 2013 Saat: 21:52
Kamu-Sen de öfkeli
Kamu-Sen de öfkeli

Bu pakete bir tepki de Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğinden geldi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Veysel Uluman’ın okuduğu bildirinin ardından Türk Eğitim-Sen Şube Başkan Yardımcısı Yaşar Şanlı da andımızı okuttu. Açıklamaya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Türk Ocağı Başkanı Aygutşat Selçuk, Kocaeli Ülkü Ocağı İl Başkanı İbrahim Özcan, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Rifat Oypan, TÜRKAV Başkanı Reşat Öktem, Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, Körfez Belediyesi eski Başkanı Erhan Yenilmez ve çok sayıda kişi katıldı.

ORTAK İHTİYACI KARŞILAMAKTAN UZAK

İnsan Hakları Anıtı önünde gerçekleşen açıklamada Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Veysel Uluman, demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan sözde demokrasi paketini protesto ettiklerini söyledi.

Uluman, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“- 30 yıl boyunca beşikteki bebekten, 80 yaşındaki ninelere, dedelere kadar katletmekten çekinmeyen, on binlerce askerimizi şehit eden, eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi, özel okullarda hayat bulmaktadır. Türkçe katledilmekte, PKK’nın talepleri de yerine getirilmektedir. Üst kimlik olan Türklük yok edilmek istenmektedir. Öğrenci andını da kaldırmak ta bunun bir sebebidir. Başörtüsünün de aynı potada değerlendirilmesi de yanlıştır” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat