Özdilek

Güncel

Kalyoncu,Vali Tahir Büyükakın'ı Ziyaret Etti

Kocaeli Artvinliler derneği başkanı Mikail Kalyoncu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Bilecik Valilisi Tahir Büyükakın’ı yönetim kurulu üyeleri ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

6 Şubat 2018 Saat: 11:16
Kalyoncu,Vali Tahir Büyükakını Ziyaret Etti
Kalyoncu,Vali Tahir Büyükakın'ı Ziyaret Etti

Ziyaretten oldukça memnun olan Vali Tahir Büyükakın hemşerihlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.Vali Büyükakın “ Sizlerin ziyareti beni son derece mutlu etti.Doğup büyüdüğüm memleketimde Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi ve Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterliği görevlerinde bulundum.

Bu gün ise görevlerin en kutsalı olan İl valiliği, hem de Osmanlı İmparatorluğunun temelinin atıldığı bir şehirde görev yapmak herkese nasip olmaz.Bu görevi en güzel bir şekilde icra etmek aslı görevimizdir.Kocaeli’deki dostlarımıza selamlarımızı iletin”diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu” Sayın  Valim ziyaretimiz geçikmeli oldu kusurumuza bakmayın,Kocaeli’den Artvin’li hemşerihlerimizin selamlarını getirdim.Görevinizde üstün başarılar diliyorum.Kocaeli güzel çalışmalara imza atıyoruz.Önümüzdeki günlerde müjdeli haberlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.Günün anısına Artvinliler Derneği Logosu içerside Vali Büyükakın'ın,basılı resim çerceve takdim edildi.

Mikail Kalyoncu ve beraberinde Nihat Tekgümüş,Fuat Ellibeş,Ayhan Ayyıldız,İbrahim Durmuş  ve Selçuk Çelebi ziyarette hazır bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat