Özdilek

Eğitim

Kaliteli eğitimcilere ödüller

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Eğitimde Kalite Yönetimi Çalışmaları’ kapsamında düzenlediği ödül süreci toplantısı ve ödül töreni yapıldı.

19 Mart 2013 Saat: 19:55
Kaliteli eğitimcilere ödüller
Kaliteli eğitimcilere ödüller
28 okul ve kurumun katıldığı projede dereceye giren 6 kurum ve okul arasında Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘ekip’ bazında “Annemle Okuyorum, Yazıyorum da ” çalışmasıyla,  kurum bazında da Körfez İlimtepe İlkokulu, ilimizi Türkiye birinciliğinde temsil edecek.

Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda yapılan törene Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Şube Müdürleri, dereceye giren okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Gölcük ilçesi en fazla derece alan ilçe oldu.

 “UMARIZ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ DE GELECEK”
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, “Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Umarız il bazında birincilik getiren kurumlarımız Türkiye genelinde de birincilik getirecektir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de Türkiye birinciliğini arzu ettiklerini belirtti, “Alışılmışın dışına çıkmak, eğitimde kalite ve memnuniyeti daha da arttırmak adına Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarını önemsiyoruz. Süreci paylaştığımız tüm paydaşlarımızı müşterimiz olarak benimseyerek müşteri memnuniyeti ifadesine yer veriyoruz. 2 yıldır üst üste Türkiye birinciliği elde eden ilimiz umarız bu projelerle de birinciliği kazanacak” dedi. Türkiye çapında dereceye girecek ekip ve kurumlar, Antalya’da yapılacak toplantı sonrası on gün içinde belli olacak.

Kocaeli’deki genel değerlendirme sonunda dereceye giren 6 kurum şöyle:

 EKİP KATEGORİSİ
1-) Gölcük İlçe Eğitim Müdürlüğü- “Annemle okuyoruz, yarışıyor, kazanıyoruz”

2-) Gölcük Ortaokulu- “Afetlere karşı hazırlıklı olma”

3-) Gebze Kroman Çelik İlkokulu-“Yaşayan Kütüphane”

4-) Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu-“Kütüphane” -

 KURUM KATEGORİSİ
1-) Körfez İlimtepe Okulu,

2-) Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat