Özdilek

Güncel

Kalibre Boru’nun 35 nci gurur yılı

İzmitli Şerif Ünan’ın yıllar önce kurduğu, artık uluslararası faaliyet gösteren ve kurumsallaşan bir özelliğe kavuşan Kalibre Boru, 35 nci kuruluş yıldönümünü tüm çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı organizasyonla ku

26 Ağustos 2013 Saat: 15:37
Kalibre Boru’nun 35 nci gurur yılı
Kalibre Boru’nun 35 nci gurur yılı

İzmit Sanayi Mahallesi Yeni Gölcük Yolu üzerindeki fabrika alanında gerçekleştirilen kutlamaya, yaklaşık 800 kişilik bir davetli topluluğu katıldı. Program, ilk olarak Kalibre Boru çalışanlarının müzik grubuna isim bulunması ile başlandı. Müzik grubuna seçilen kumpas, gönye, çat name, numune, duruş, es52, sayım ve ara kamyon önerileri arasında en çok alkışı alan “Numune” grubun ismi olarak kabul edildi.

35 YILDAN KESİTLER

Kalibre Boru’nun 35 yıllık serüveninin yansıtıldığı ‘Dünden bugüne ve yarına’ adlı slayt gösterisinin ardından Kalibre Boru Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ünan, açılış konuşması için mikrofona geldi.

Şerif Ünan, konuşmasında özetle şu sözlere yer verdi:

“- İlk olarak, fabrikamızda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Kalibre Boru ilk kurulduğu zamanlarda fabrikayı kime sorsam herkes, ’bilmem ki’ diyordu. Şimdi ise kime sorsam herkes bizi gösteriyor. Ve artık Türkiye’de olduğu gibi, tüm Dünya ülkelerinde duyuluyoruz. Bu da beni, çalışma arkadaşlarım adına çok onurlandırıyor. Bizleri kırmayıp bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum”

PASTA KESİLDİ, PLAKETLER VERİLDİ

Kalibre Boru’nun 35 nci yıl buluşmasında hazırlanan pasta, alkışlar arasında Ünan ailesi ve üst düzey yöneticiler tarafından kesildi.

Cem Şakoğlu’nun sunumuyla renklenen gecede, Kalibre Boru’dan emekli olanlara, işletmede 25, 20, 15, 10 ve 5 kıdem yıllarını tamamlayan personele plaketleri verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat