Özdilek

Kültür/Sanat

Kale’de musiki dolu bir akşam

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

 

Türk Sanat Müziği’nin sevilen seslerinden Zekai Tunca seslendirdiği kendisiyle özdeşleşen şarkılarla, Eskihisar Kalesi’ni dolduran sanat severlere, sanat ve musiki dolu unutulmaz bir akşam yaşattı

 

 

AKS’DEN MUHTEŞEM DANS ŞOV

Gebze Belediyesi tarafından Eskihisar Kalesi’nde düzenlenen ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca’nın sahne aldığı konserde, Kale’yi dolduran Gebzeliler müzik dolu unutulmaz bir akşam geçirdi. Türk Sanat Müziği severlerin hınca hınç doldurduğu Eskihisar’daki etkinlikte ilk olarak, AKS Dans topluluğu sahne aldı. Anadolu ve dünya halk danslarından motiflerle süslenen dans gösterisi Gebzeli sanat severlerden tam not aldı.

ETKİNLİKLERE YENİSİ EKLENECEK

Dans gösterisi ve amatör gurupların seslendirdiği şarkıların ardından Kale’yi dolduran Gebzelilere kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli hemşerilerimizin daha modern bir kentte ikamet edebilmeleri için başlattığımız hizmet seferberliğimiz, sizlerden aldığımız güçle devam ediyor. Anadolu’nun her rengini bağrında barındıran Gebze’mizde ortak bir bilinç ve kültür oluşturabilmek adına sosyal ve kültürel etkinliklerin sayısını her geçen gün biraz daha arttırmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

UNUTULMAZ ESERLERİNİ SESLENDİRDİ

Başkan Köşker’in selamlama konuşmasının ardından sahne alan Türk Sanat Müziği’nin sevilen seslerinden Zekai Tunca, bestelediği ve kendine has bir şekilde yorum kattığı birbirinden güzel eserleri, Gebzeli sanat severler için seslendirdi. Sanat müziği severlerin gönlünde taht kurduğu; ‘Leylakları, Sümbülleri’, ‘Olmaz mı?’, ‘Git Gidebilirsen’, ‘Sen İlk Değil, Son Değilsin’ ve ‘İmkânsız’ gibi unutulmaz şarkıları söyleyen Zekai Tunca’ya Kale’yi dolduran Gebzeliler de eşlik ederek keyifli ve sanat musikisi dolu akşam geçirdi. Konser sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Zekai Tunca’ya çiçek takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat