Özdilek

Güncel

Kahvede silahlı kavga: 1 yaralı

İzmit’te Mehmet Ali Paşa’da bir kahvede çıkan alacak verecek tartışmasında silahlar konuştu. çıkan kavgada iki şahıs, bölgede ‘Feriz’ lakabı ile tanınan Fatih Yenigün’e kurşun yağdırdı.

5 Ocak 2015 Saat: 17:39
Kahvede silahlı kavga: 1 yaralı
Kahvede silahlı kavga: 1 yaralı

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre Kavaklar Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede “Feriz” lakaplı Fatih Yenigün (32) ile kahveye gelen M.A. ve M.Ç. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başladı.

 

3 KURŞUNLA YARALANDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte M.A. ile M.Ç. üzerindeki silahlarla Fatih Yenigün’e 6 el ateş etti. Silahlardan çıkan kurşunlardan 3’ü Fatih Yenigün’ün bacağına isabet etti. Olayı gerçekleştiren M.A. ve M.Ç. kahveye geldikleri 54 plakalı araçla olay yerinden kaçarken kanlar içinde kalan Fatih Yenigün, özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

ŞAHISLAR ARANIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede detaylı incelemede bulunurken yaralanan Fatih Yenigün’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat