Özdilek

Güncel

Kadın öldü, baltacı koca 5 aydır firarda!

Akmeşe Mecidiye Köyü’nde kıskançlık nedeniyle tartıştığı kendisinden 37 yaş büyük olan eşi tarafından baltalı saldırıya uğrayan Ayşe Hakan, 5 aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

3 Aralık 2014 Saat: 18:04
Kadın öldü, baltacı koca 5 aydır firarda!
Kadın öldü, baltacı koca 5 aydır firarda!

İzmit’e bağlı Akmeşe Mecidiye Köyü’nde ikamet eden ve çiftçilik yapan Abdülhadi Hakan (64), geçtiğimiz temmuz ayında kendisinden 37 yaş küçük olan beşinci eşi Ayşe Hakan (27) ile kıskançlık nedeniyle tartışmıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca eline geçirdiği baltayla eşi Ayşe Hakan’ı boynundan, belinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralamıştı. Ayşe Hakan kanlar içinde kalırken Abdülhadi Hakan ise kayıplara karışmıştı.

 

HAYATA TUTUNAMADI

Sesleri duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe Hakan, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere sevk edilmişti. Vücudunda çok sayıda kırık oluğu belirlenen Ayşe Hakan 3 hafta önce sevk edildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Ayşe Hakan’ın telefonda amcasının oğlu ile konuştuğu ve eşinin bunu kıskanarak kendisine saldırdığı öğrenildi.

 

5 BİN TL’YE SATILDI

Eşini baltayla yaralayan Abdülhadi Hakan’ın daha önce 3 kez imam nikahı ile bir kez de resmi nikahla evlilik yaptığı ve bir önceki eşini öldürdüğü gerekçesiyle 16 sene cezaevinde kaldığı öğrenildi. Ayşe Hakan’ı da cezaevindeki bir arkadaşından 12 sene önce 5 bin TL başlık parası karşılığı aldığı, 12 yıldır evli olduğu kadından 3 çocuğunun bulunduğu iddia edildi. Daha önce de kıskaçlık meselesi nedeniyle eşinden şiddet gören Hakan’ın bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenilmişti.

 

5 AYDIR YAKALANAMADI

Eşinin baltalı saldırısı sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ayşe Hakan’ın cenazesi hastane morgunda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Ayşe Hakan’ın cenazesi Van’ın İpekyolu ilçesi Karşıyaka Mezarlığı’nda ailesi tarafından toprağa verildi. Öte yandan yaklaşık 5 aydır firari olan Abdülhadi Hakan, polis ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat