Özdilek

Aşayiş

Kadın hırsızlar yakalandı

bir fabrikadan hurda demir ve atölye malzemeleri hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, kadın hırsızları yakaladı.

1 Mayıs 2018 Saat: 01:10
Kadın hırsızlar yakalandı
Kadın hırsızlar yakalandı

 Başiskele İlçesi Sanayi Mahallesinde  28 Ocak tarihinde meydana gelen , bir  fabrikadan hurda demir ve atölye malzemeleri hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, MOBESE ve güvenlik kameralarından, at arabaları ile gelerek olayı gerekleştirdikleri  iddia edilen 7 ayrı suçtan sabıkalı  Ç.Ö(33)  ile  5 ayrı suçtan sabıkalı olan  F.Ö(28) isimli  kadınları ve  çaldıkları malları aldığı  tespit edilen  M.K isimli hurdacıyı tespit etti. M.K gözaltına alınıp adli kontrol kararı ile serbest kalırken, Polis olayı gerçekleştiren bayanların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.Fabrikadan 200 kilo hurda demir malzeme,Bin liralık kaynak makinesi,3 bin 500 liralık pres makinesi, bin 500 liralık tezgah,bin liralık insaat malzemesi çaldıkları belirlenm Ç.Ö  sanayi mahallesinde  ailesi ile kaldığı çadırda gözaltına alındı.  Olayla ilgili aranan amca kızı F.Ö ise, gözaltına alınan kuzeninin durumunu sormak için geldiği Başiskele  Polis Merkezinde yakalandı. Her iki şüphelide Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemleri sonrasında adli merciilere sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat