Özdilek

Kültür/Sanat

Kadın Girişimciler’den Sağlık muayenesi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi işbirliği ile Bölgemizde sosyal güvencesi olsun veya olmasın herkesin ücretsiz sağlık muayenesi olması konusunda anlaşma yapıldı.

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu , Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi işbirliği ile Bölgemizde sosyal güvencesi olsun veya olmasın herkesin ücretsiz sağlık muayenesi olması konusunda anlaşma yapıldı.

Anadolu Vakfı Proje Müdürü Toygun Şenüçler, Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Penbe Arslan,Yönetim Kurulu üyeleri Yıldız Durul ve Nazan Topdemir Bülbül ve Kocaeli Sanayi Odası (KSO)Genel Sekreter yardımcısı Elif Bilgisu’nun katıldığıKSO’daki görüşmede sağlık muayenelerinin yapımı ve tedavisi yönünde görüş birliğine
varıldı.

TÜM HASTALAR AÇIK

Anadolu Vakfı Proje Müdürü Toygun Şenüçler, sağlık muayenelerinde hastalardan yeşil kartlı ve sosyal güvencesi olmayan tüm hastaların muayene, tetkik, ameliyat ve gerekirse kemoterapi masraflarının Anadolu Vakfı tarafından karşılanacağını söyledi. Hergün , sağlık muayenesi için başvuru yapılan kişilerden sırayla 25 kişiye bakabileceklerini belirten Anadolu Vakfı Proje Müdürü Şenüçler,Bu kontrollerin de başta kanser teşhislerinin çok önemli olduğunu ve erken teşhisin tedaviyi kolaylaştırdığını vurguladı. Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Arslan’da yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamada , kendilerinin de sosyal sorumluluk çerçevesi içinde bu sağlık muayenelerinin yapılabilmesi için girişimlerini hemen başlatacaklarını belirterek, öncelikle mahalle muhtarları ile işbirliği içersinde olmaya hedeflediklerini söyledi.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat