Özdilek

Güncel

KAÇEM'de kadınlar için yeni kurs

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek.Mehmet UZEL ...

6 Aralık 2023 Saat: 08:05
KAÇEM'de kadınlar için yeni kurs
KAÇEM'de kadınlar için yeni kurs

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Nevşehirli kadınlara yönelik ücretsiz meslek edinme ve hobi kurslarının açıldığı KAÇEM’de, yeni yılın ayında yeni dönem başlıyor. Merkezde açılacak olan El Sanatları, Rölyef,  Çeyiz Ürünleri Hazırlama (Mefruşat), Seramik, Takı Tasarım, Cam İşleme,  Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ve Giyim Kurslarına dileyen tüm kadınlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Kurslara katılmak isteyen kadınlar başvurularını 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ww.nevsehir.bel.tr adresinden online olarak yapabilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat