Özdilek

Aşayiş

Kaçak silah çetesinden 3 tutuklama

Silah ticareti yapmak iddiaları ile Gebze Adliyeyesine sevk edilen şüphelilerden H.S, S.A. ve Ö.P. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

7 Ekim 2017 Saat: 10:50
Kaçak silah çetesinden 3 tutuklama
Kaçak silah çetesinden 3 tutuklama

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Gebze  KOM grup Amirliği tarafında kaçak silah ticareti yaptikları iddia edilen bir çete çökertildi.yapılan  teknik ve fizik takip sonucu  Kocaeli ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen operasyonda H.S,S.A,S.G, Ö. P ve E.K. isimli 5 kişi gözaltına alındı.

 Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 9 adet ruhsatsız  tabanca , 1 adet Pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği elegeçirildi.. Emniyette işlemleri tamamlanan 5 şüpheli suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgütlü olarak  silah ticareti yapmak  iddiaları ile Gebze Adliyesine sevk edildi.Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.S, S.A. ve Ö.P. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat