Kültür/Sanat

KAÇAK SİGARA VE İÇKİYE EŞ ZAMANLI OPERASYON

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

    

   Gebze Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kocaeli, İstanbul, Van ve Hakkari illerinde gerçekleştirdiği operasyonda 417 şişe bandrolsüz içki ile 6 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.

   Kocaeli'nin Gebze İlçesi Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ihbar üzerine yaptığı araştırmalar sonunda, Gebze ve Darıca ilçelerinde bazı kişilerin kaçak içki ve sigara pazarladığı belirlendi. İstihbarat çalışmalarını genişleten ekipler, daha sonra Darıca ve Gebze ilçeleri ile İstanbul, Van ve Hakkari illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 5 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 417 şişe bandrolsüz içki ile 6 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bu sabah adliyeye sevk edilen B. K. , C. Y. , Z. Y. , G. A. , H. B. adlı şüphelilerin daha önceden de çeşitli kaçakçılık suçlarından kaydı olduğu saptandı. (Haber-foto: Fatih Gürbüz)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat