Özdilek

Güncel

KABUS ,19 Ekim’de Bitecek

Tem Otoyolu’nda iki hafta önce başlayan çalışmalar trafiği arap sa

14 Ekim 2012 Saat: 15:08
KABUS ,19 Ekim’de Bitecek
KABUS ,19 Ekim’de Bitecek

 2 hafta önce başlayan Tem Otoyolu'nda ki çalışmalar nedeniyle D-100 karayolunun Körfez-Gebze trafik yükü arttı. Bir çok kaza meydana gelirken, trafik ağır aksak ilerliyor.

Tem Otoyolu’nda  ki çalışmalar nedeniyle Körfez-Gebze arası tam bir çile yoluna dönüştü. 2 hafta önce başlayan Tem Otoyolu’nda ki çalışmalar nedeniyle D-100 karayolunun Körfez-Gebze trafik yükü arttı. Bir çok kaza meydana gelirken, trafik ağır aksak ilerliyor.

Tem Otoyolu’nda iki hafta önce başlayan çalışmalar trafiği arap saçına döndürdü. 19 Ekim’e kadar sürmesi planlanan çalışmalar nedeniyle Körfez-Gebze arası Tem Otoyolu güzergahı trafiğe kapandı. Otoyolun trafiğe kapanması nedeniyle, araçlar Körfez turnikelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor. Ancak zaten çok yoğun olan iki yolun birleşmesi nedeniyle Körfez-Gebze arası tam bir çile yoluna dönüşüyor.

KAZALAR KORKUTUYOR

Kilometrelerce uzayan araç kuyruğu nedeniyle ulaşım bin bir güçlükle sağlanıyor. Özellikle tır ve kamyon gibi uzun ve ağır araçlar nedeniyle trafik kuyruğu tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Körfez-Gebze arasında, özellikle Hereke mevkinde bir çok trafik kazası yoğunluk nedeniyle yaşanırken, vatandaşlar uzun süre yolda bekliyorlar. Şu ana kadar yaşanan kazalarda can kaybının olmaması sevindirirken, trafik yoğunluğu nedeniyle dün de bir çok maddi hasarlı kaza meydana geldi. D-100’de ki trafik yoğunluğuyla beraber Gebze’ye gelen ve şehir içinde ulaşım sağlamak isteyen vatandaşları bu kez de Gebze trafiği çileden çıkarıyor. Şehir içinde bile bir çok kişi kısa mesafeleri uzun sürelerde yol alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat