Özdilek

Güncel

Kabaağaç’taki köy binasında sona geliniyor

Kandıra Belediyesi Kabaağaç’la sürdürüyor. Kış aylarında da hizmetlerini aralıksız sürdüren ekipler Kabaağaç’taki köy binasında mermer ve sundurma çalışmalarını tamamladı.

2 Ocak 2018 Saat: 12:23
Kabaağaç’taki köy binasında sona geliniyor
Kabaağaç’taki köy binasında sona geliniyor

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki çalışmalarını Kabaağaç’la sürdürüyor. Kış aylarında da hizmetlerini aralıksız sürdüren ekipler Kabaağaç’taki köy binasında mermer ve sundurma çalışmalarını tamamladı.

İlçenin dört bir yanında çalışmalarını hızla sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kabaağaç mahallesinde tespit edilen eksikleri kısa sürede tamamladı. Köy binasının ihtiyaçları doğrultusunda mermer ve sundurma çalışmalarını bitiren ekipler ,500 m2 ‘lik parke yama çalışmalarında da sona geldi.

Kandıra merkezde ve çevre mahallelerdeki bağlantı yollarında asfalt yama hizmetlerini de devam eden Belediye ekipleri, ilçenin yollarını ilmek ilmek işliyor.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin çeşitli yerlerindeki asfalt yama ve kilit parke taşı çalışmalarına da devam ediliyor. Vatandaşların daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok noktada hizmetler sürüyor.

Cadde ve yollarda asfalt yama ve bakım çalışmaları yapılırken, vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran ekipler, ilçedeki hizmetlerin devamlılığına vurguda bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat