Özdilek

Güncel

Jolly Tours Eczacılardan buruk kutlama

Kocaeli Eczacılar Odası, Türkiye’de bilimsel eczacılığa geçişin 175’inci yılını Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle buruk bir şekilde kutlayarak Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

14 Mayıs 2014 Saat: 17:49
Jolly Tours Eczacılardan buruk kutlama
Jolly Tours Eczacılardan buruk kutlama

Türkiye’de bilimsel eczacılığa geçişin 175’inci yılını kutlamak için toplanan Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Sinan Usta ve üyeleri, önceki akşam Soma’da yaşanan maden faciası dolayısıyla sade bir törenle Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Yapılan saygı duruşunun ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Sinan Usta, akşam yapılacak yemek organizasyonlarının da yüzlerce işçinin ölümüne sebep olan maden faciası nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Konuşmasında günün anlamına değinen Usta, “Türkiye’de bilimsel eczacılığa geçişin 175’inci yılını kutluyoruz. Mesleğimizi seviyoruz ve mesleğimizin insan hayatına katkı sunmasından dolayı gurur duyuyoruz” dedi. Soma’da yaşanan maden faciasına değinen Usta, “Tüm Türkiye gibi bizde yasa boğulduk. Soma’da yaşanan facia nedeniyle akşam yapacağımız yemekli ve müzikli organizasyonlarımızı iptal ettik” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat