Özdilek

Ekonomi

Jandarma lojmanları arazisi Parkomat'a

Ankara Caddesi üzerinde bulunan ve D-100 karayoluna da cephesi olan Jandarma lojmanları arazisi otopark olarak çalıştırılmak üzere sessiz sedasiz Parkomat'a verildi

26 Ekim 2013 Saat: 13:40
Jandarma lojmanları arazisi Parkomat'a
Jandarma lojmanları arazisi Parkomat'a

    Gebze'den adeta kovulan daha sonra tekrar ele geçirecek bir yer arayan Parkomat şirketi, kafasına uyan KBB yöneticileri ile girdiği bütün anlaşmaları ama ihaleli ama ihalesiz olarak çözüme kavuşturarak izmit'i adeta parsellemeye başladı.

  Gereken yapılacaktır

KBB başkani İbrahim Karaosmanoğlu 'nun yeğeninin bile ağzını burnunu kirmaktan çekinmeyen ve Karaosmanoğlu tarafından haklarında gereken yapılacaktır denilen Parkomat şirketi haklarında yapılan gerekenlere göre kenti toplu bir otopark alanına çevirmeye kararlı görünüyor.

  Adliye yanında ki araziyi de verdiler.

Adliye yanında bulunan ve uzunca bir süredir SEDAŞ'la adalet bakanlığı arasında devir teslim konusunda sorun yaşanan. Hatta mahkemelik olan binanın arazisi de Parkomat şirketine ihaleyi veya ihalesiz olarak verildiği ileri sürülüyor. İhale yapıldığı şeklinde yerel basında hiç bir haber çıkmaması bu arazinin de Parkomat şirketine ihalesiz olarak ve yüzünüze görüşmelerde verildiği söylentisi almış başını gidiyor.

   Sadece yeğen Karaosmanoğlu ile kalmadılar

Sadece Başkan Karaosmanoğlu'nun yeğenini dövmesi kalmayan Parkomat şirketi değnekçileri başta bir milli güreşçimiz de olmak üzere duruma itiraz eden herkesi dövmemden çekinmeyin bir firma olarak biliniyor. Hatta kendi çalışanlarının bile ağzını burnunu Kur'an Parkomat şirketi yönetici ve patronları bakalım önümüzdeki günlerde daha kimleri çekinmeden pataklayacaklar.

Haber :Aybey KAHRAMANLI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat