Özdilek

Ekonomi

İZTOP 23. Olağan Genel Kurulunu Yapıldı

İZTOP 23. Olağan Genel Kurulu Emex Otel’de gerçekleştirildi. Kongrede yeni işyeri yapılmasıyla ilgili gündem maddesi oy çokluğuyla rededildi

19 Mayıs 2013 Saat: 19:14
İZTOP 23. Olağan Genel Kurulunu Yapıldı
İZTOP 23. Olağan Genel Kurulunu Yapıldı

 İZTOP S.S. İzmit Toplu İşyeri ve Konut Yapı Kooperatifi’nin 23. Olağan Genel Kurulu Emex Otelde gerçekleştirildi. 528 üyesi olan kooperatifin kongresi sakin geçti. Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Samim Geredeli, katipliklerini ise Burcu Eren, Yunus Ercan, Mutlu Kıtay ve Bülent Sıvacı yaptı. Saygı duruşu ile başlayan kongre de açılış konuşmasını başkan Orhan Şanlı yaptı. 

KONUTLARDAKİ EKSİKLER
Bugüne kadar yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi veren Şanlı, “528 üyemize 528 konutu teslim ettik. Takdir edersiniz ki, 528 konutun eksikliklerinin giderilmesinde küçük de olsa aksaklıklar yaşanmış, kullanım hatasından meydana gelen arızalar da teknik ekibimiz tarafından giderilmiştir” dedi.


İZTOP'UN  yeni işyeri yapıp yapmayacağı ile ilgili gündem maddesiydi. İlgili maddede yeni işyeri yapılması maliyeti kişi başına 60 bin TL’yi geçtiği için üyelerin oy çokluğuyla reddedildi. Kullar bölgesinde 252 ada 1 No’lu parselde bulunan ve Goodyear ile Orman Genel Müdürlüğü’nün de hisselerinin bulunduğu gayrimenkulün satışının yapılması konusunda yönetime yetki verilmesi hususu ise oy çokluğuyla kabul edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat