Özdilek

Kültür/Sanat

İZSANDER’in Pilav Gününe Bakan katılıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Bakan Ergün mezunu olduğu Sanat Okulu’nun pilav gününe katılıyor.

 

 

İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi Mezunları Derneği İZSANDER’in 10. Geleneksel Pilav Günü okulun mezunu olan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün katılımı ile sanat okulu bahçesinde 5 Haziran Pazar günü saat 17.00 de yapılacak.

 

Bu yıl 10. su düzenlenen pilav gününe bu yıl katılımın oldukça yoğun olması beklenirken konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İZSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atay bugüne kadar İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nden mezun olan herkesi pilav gününde buluşmaya davet etti. Atay açıklamasında; “İzmit Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi öğretmenleri, idarecileri, çalışanları, öğrencileri ve mezunları ile çok büyük bir camiadır. Türk sanayisine, ticari hayatına, bürokrasisine, siyasetine, sporuna, sanatına, kültürüne, sosyal hayatına kısacası şehrimizin ve ülkemizin her alanında başarılı ve söz sahibi nitelikli insanlar yetiştirmiş olan camiamız dün olduğu gibi bugün ve yarında bu görevini devam ettirecektir. Okul idaremiz ve Derneğimiz işbirliğinde okulumuzun bu misyonunu devam ettirmesi için beraberliğimiz devam ederken, okulumuz mezunlarının da destekleri bizim için çok önemlidir. Göreve gelişimizin üzerinden daha bir ay olmadan üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinci ile vakit geçirmeden okul ve derneğimiz işbirliğinde geleneksel 10. pilav günümüzü organize ederek mezunlarımızı ve öğrenci kardeşlerimizi bir araya getirerek camiamızın birlikteliğini pekiştirmek istedik. Biz inanıyoruz ki yolu sanat okulundan geçmeyen, evinde sanat okulu mezunu olmayan aile yoktur bu şehirde. Hangi alanda olursa olsun başarılı mezunlarımızı gördükçe bu camianın büyüklüğünü daha iyi anlıyoruz. Bütün mezunlarımızı ve sanat okulu ile bağı olan herkesi 10. Pilav Günümüze davet ediyoruz. Herkesi 5 Haziran Pazar günü saat 17.00’den 20.00’ye kadar sürecek ve çeşitli etkinliklerle dolu olan pilav günümüzde eski arkadaşlarımızı bir arada görmek bizleri mutlu edecektir. Bu yıl ki pilav günümüze okulumuz mezunu olan Sanayi ve Ticaret Bakanımız Sayın Nihat Ergün’ün katılacak olması bizi onurlandırmaktadır. Ayrıca etkinliğimize bütün siyasi partilerimizde görev yapan eski yeni milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, parti yöneticileri davetlimizdir. Siyaset üstü olan derneğimiz her zaman sosyal sorumluluk bilincinde, saygı duyulan şehrimizin en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birisi olmanın gereğini yapacaktır. Bütün mezunlarımızı ve Kocaeli halkını bir kez daha pilav günümüze bekliyoruz” diyerek herkesi davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat