Özdilek

Güncel

İzsan-Der'den anlamlı toplantı

İzsander (İZMİT SANAT OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ) gençlerin daha çok sosyal hayatta olmalarını sağlamak amacıyla bünyesinde gençlik meclisi oluşturma yolunda bir başlangıç yaptı.

7 Şubat 2015 Saat: 10:58
İzsan-Der'den anlamlı toplantı
İzsan-Der'den anlamlı toplantı

İzsander  başkanı  Halil Atay ve  yönetim kurulu üyeleri  Levent Bahadır Gürcan Işık ve Aydın Bahar ında katılım sağladığı gençlik meclisi ilk  toplantısını sivil toplum merkezinde gerçekleştirdi.Gençlik  meclisinin başkanlığını  yapan Ömer Sağır derneğimizin genç mezunlarıyla daha aktif  ve etkin olması için  çalışacaklarını belirterek amaçlarlarının tüm  gençlerin  kötü alışkanIıklardan uzak güzel çalışmalar  yapılabileceğini göstermek olduğunu gelecekleri için  neler yapabileceklerini  tartışmak projeler hazırlayıp hayata geçirmek için çalışmalar yapacaklarını  belirtti.

   Bunun için sanat okulu mezunlarına  büyük  görev  düştüğünü  belirterek tüm okullardan mezun  gençlerin  katkılarını beklediklerini  bunun içinde dernek  yönetiminin kendilerine  çok büyük destek verdiklerini  sözlerine  ekleyerek böyle bir oluşumda kendilerine öncülük edip teşvik eden dernek  başkanı Halil Atay ve yönetimine  teşekkür etti.

   Dernek başkanı Halil Atay da gençlerden  böyle bir   oluşumun olması çok önemlidir. Mezun olur olmaz hayatın içinde  olup sorumlu nefer gibi  çalışma isteği  olan gençleri görmek  ve bunlara destek vermek  gerekir diye düşündük ve gençlerden oluşan ve  gençlerin kendilerinin adlandırdığı bu  meclisin  hep destekçisi olacaklarını  belirterek, katılımlarından dolayı oluşan gençlik meclisindeki

Başkan Ömer  Sağır ,yardımcısı Semih Durmuş ve   yönetimi oluşturan Burak Arkın Tan, Serkan Kocaoğlu,Onur Akgün,Samet Sancar,Sercan Durmuş,Serkan Temel,Furkan Saat Erdem Aldemir,Ziya Bayrak,Halit Batuhan Çakır’a  teşekkür ederek başarılı çalışmaları   beklediklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat