Özdilek

Güncel

İzmit'te yürünmüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, durduk yerde Belsa Plaza ve çevresinin düzenlenmesi için bir ihale açtı.

12 Mart 2013 Saat: 10:50
İzmit'te yürünmüyor
İzmit'te yürünmüyor
4,5 milyon TL bedelle açılan, 365 günde biteceği duyurulan Belsa çevresi düzenleme işinde, taahhüt edilen sürenin yarısından fazlası aşıldı. Günler ilerledikçe daha çok sıkıntı ortaya çıkmaya başladı.

ABDURRAHMAN YÜKSEL BİTMEDİ

Müteahhit firma bugüne kadar sadece Belsa Plaza’nın avlusu denebilecek bölümü ve İzmit Belediyesinin giriş merdivenlerini tamamlayabildi. Abdurrahman Yüksel Caddesinde sıkıntı devam ediyor. Cadde esnafı her gün toz toprak ve çamura tahammül etmeye çalışıyor.

İSTİKLAL CADDESİ BAŞLADI, KABLOLAR KOPTU

Daha Abdurrahman Yüksel Caddesinde çalışma bitmemişken bu kez Belsa’nın önünden geçen İstiklal Caddesinde çalışma başladı. Yolun ortasındaki parkeler söküldü ve cadde trafiğe kapatıldı. İnsanlar kaldırımları kullanırken, cadde esnafı da dünden itibaren çalışmanın bir an önce bitmesi için gün saymaya başladı. Sıkıntıya razı olan esnaf, dün müteahhit elemanının sorumsuzluğu sonucu telefon ve internet kablolarını kopartmasıyla çilerden çıktı. Esnaf, görevlilerle tartıştı. Belsa çevresinde düzenleme çalışması tamamlandığında kuşkusuz ortaya güzel bir tablo çıkacak, ama vatandaş da esnaf da görünen o ki yine çile çekecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat