Özdilek

Güncel

İzmit'te kaçak yapılaşmayla mücadele

İzmit Belediyesi’nden kaçak yapılaşmayla ilgili olarak açıklama yapıldı.

12 Şubat 2015 Saat: 18:07
İzmit'te kaçak yapılaşmayla mücadele
İzmit'te kaçak yapılaşmayla mücadele

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kaçak yapılarla sürekli olarak mücadele edildiği belirtilerek” İzmit Belediyesi olarak kaçak yapılarla mücadelemiz yasalar çerçevesinde devam etmekte olup 2014 yılı içinde 775 sayılı Gecekondu Kanunu ve 3194 sayılı İmar Kanunun 32. Maddesi gereğince 26 adet ruhsatsız yapının yıkımı gerçekleştirmiştir” denildi.

Yapılan açıklamada, Alikahya Merkez Mahallesi Fındıcak Sokak’ta Hasan Demir isimli vatandaşa ait yapının kaçak olduğu da belirtilerek” söz konusu şahsa ait orman alanında kalan bölgede ruhsata bağlanma imkanı olmayan ve kaçak olarak başlatılan yapı, inşaat aşamasında Belediyemizce 3194 sayılı İmar Kanunun 32. Maddesine  istinaden mühürlenmiş, yasal süreçlerin sonunda da yıkım kararı alınmıştır. Sık sık vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. İzmit Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye devam edilecektir” görüşlerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat