Özdilek

Turizm

İzmit''te 1 Mayıs Coşkusu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 1 Mayıs Coşkulu bir şekilde kutlandı . İşçi Bayramı siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kutlandı.

Merkez Bankası Şubesi önünde saat 13. 00''da toplanan yaklaşık bin kişilik grup yürüyüş yolu boyunca ''1 Mayıs işçinin bayramı'', ''İşçiyiz haklıyız alanlardayız'', ''Susma sustukça sıra sana gelecek'' sloganları atarak Sabri Yalım Parkı''na kadar yürüdü.

Kocaeli 1 Mayıs Tertip Komitesi adına açıklama yapan Eğitim Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Veysel Kaplan, 1 Mayıs''ın işçi ve emekçinin mücadele bayramı olduğunu söyleyerek, "Ülkemizde işçiler, emekçiler, ırk, din, dil milliyet ve mezhep farkı gözetmemeksizin enternasyonalizim bayrağı altında birleşiyorlar. Grevli topu pazarlık hakkımız olduğunu ve bu hakkı kullanacağımızı buradan bir kez daha haykırarak insan onuruna yakışır bir ücret ve sağlıklı çalışma koşulları sağlanmasını istiyoruz" dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat