Özdilek

Güncel

İzmitli Vardal Amerika’ya dönüyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      New York'ta Beş Minare filminde rol alan ve Amerika’da yaşayan İsmail Vardal tatil dönüşü ziyaretlerine başladı.

23 yıldır Amerika'da yaşayan, New York'ta limuzin işletmeciliği yapan İzmitli İsmail Vardal, Bir ay önce geldiği İlimizden tatil dönüşü hazırlıklarına başladı.

İzmit’te geniş bir çevrenin tanıdığı Terzi Ali Vardal'ın oğlu olan İsmail Vardal, Amerika dönüşü öncesinde kardeşi Kamil Vardal ile birlikte Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı Dilovası’ndaki Fabrikasında ziyaret etti. New York Manhattan’da Limuzin işletmeciliği yapan İsmail Vardal, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile sohbet edip Allahaısmarladık dedi ve Amerika’ya geldiğinde mutlaka bekleyeceğini söyledi.

Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde aldığı kısa rol ile beyaz perdeye ilk adımını da atan İsmail Vardal, kardeşi Kamil Vardal ve Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar ile birlikte en sevdiği komşusu olan Kocaeli Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cenap Elmas’ı da gazetesinde ziyaret ederek görüştü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat