Özdilek

Güncel

İzmitli turizmci kaza kurbanı

Antalya’da bir otelde çalışan ve aslen İzmitli olan 55 yaşındaki İbrahim Tembel, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

1 Aralık 2014 Saat: 14:54
İzmitli turizmci kaza kurbanı
İzmitli turizmci kaza kurbanı

İzmitli olan ve Antalya’da bir otelde çalışan İbrahim Tembel, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre aslen İzmitli olan İbrahim Tembel (55) yaklaşık 10 sene önce turizm sektöründe çalışmak üzere Antalya’ya yerleşti. Geçtiğimiz gün Murtapaşa ilçesi Topçular Mahallesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen İbrahim Tembel, motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan İbrahim Tembel, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren İbrahim Tembel’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından İzmit Serdar Mahallesi’nde ikamet eden yakınlarına teslim edildi. Evli ve 1 çocuk babası olan İbrahim Tembel’in cenazesi Serdar Yeşil Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat