Özdilek

Güncel

İZMİTLİ GENÇ, ALEV ALDI

İzmitli genç Ramazan Bayramı arefesinde iş yerinde çıkan yangında feci şekilde yandı

9 Ağustos 2013 Saat: 23:03
İZMİTLİ GENÇ, ALEV ALDI
İZMİTLİ GENÇ, ALEV ALDI
İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, İzmit Belediyesi`nde çalışmasının yanı sıra müzikle de uğraşan ve il genelinde düzenlenen konserlerde sahne alan Taner Eyüpoğlu`nun tek çocuğu olan 19 yaşındaki Ünal, Ramazan Bayramı arefesinde az daha canından oluyordu. İzmit Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren bir otogaz dönüşüm firmasında bir yıldır çırak olarak çalışan Akşam Sanat Okulu öğrencisi Ünal, bayram üstü feci şekilde yandı.
 
ALEV TOPUNA DÖNÜŞTÜ
Ailesinin iddialarına göre olay şöyle gelişti: Bir otomobilin otogaz dönüşümü için mazgala giren Ünal, ustasına yerlerin mazotlu olduğunu, bu durumun tehlike yaratabileceğini söyledi. Ustası ‘bir şey olmaz` diye çıkışınca Ünal çalışmaya devam etti. Taşlama motoruyla araçta delik açma işlemi sırasında motorun bir parçası koptu ve mazotlu yere çarparak kıvılcım çıkardı. Kıvılcımlar alev topuna dönüşürken, mazgalın altında bulunan talihsiz genci bir anda sardı.
 
FECİ ŞEKİLDE YANDI
İş yerinde çalışanlar hemen aracı mazgalın üstünden çekti ve alevler arasında kalan talihsiz genci üzerini örterek söndürdü. Vücudunda feci yanıklar oluşan Ünal Eyüpoğlu hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin Yanık Ünitesi`ne kaldırıldı. Talihsiz gencin hastaneye ilk kaldırıldığında durumunun ağır olduğu, yüzünde ve kollarında 2. ve 3. dereceden yanıklar bulunduğu ancak durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat