Özdilek

Güncel

İzmit'in yeni Kaymakamı 'Kaymak'

İzmit Kaymakamlığına atanan Osman Kaymak (48) sessiz sedasız görevine başladı. Kaymakam Kaymak, ilk olarak birlikte çalışacağı kaymakamlık personeliyle bir toplantı yaptı. Kaymak, hem personelle tanıştı, hem de çeşitli konularla ilgil

3 Eylül 2013 Saat: 20:20
İzmit'in yeni Kaymakamı 'Kaymak'
İzmit'in yeni Kaymakamı 'Kaymak'

İzmit’in kurucu kaymakamlığını yapan ve 5 yıl süreyle görev yapan Sabit Kaya, Konya Selçuklu Kaymakamlığına atanmıştı. Kaya’nın yerine de İstanbul Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak atanmıştı.

1965 yılında Bayburt’un Sancaktepe köyünde doğan Osman Kaymak, Sancaktepe İlkokulu, Bayburt Ortaokulu ve Bakırköy Kocasinan Lisesi’ni bitirdi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1986 yılında mezun olan Osman Kaymak, bir yıl İstanbul Barosu’na bağlı avukatlık yaptı.

1991 yılında Kaymakamlık Kursunu tamamlayan Kaymak, ilk olarak Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığına atandı. Kaymak, daha sonra Erzurum Narman, Malatya Battalgazi Kaymakamlığı, Niğde Vali Yardımcılığı yaptı. 2000 yılında İnönü Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. 1999 depreminde ilimize gelen Kaymak, 6 ay boyunca Kocaeli Valiliği Kriz merkezi’nde görev yaptı. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel müdürlüğü ve Bayındırlık Bakanlığı’nın açtığı kurslara katılan, Afet Sonrası Acil Yardım ve Koordinasyon konusunda sertifika alan Osman Kaymak, görev yaptığı yerlerdeki başarıları nedeniyle il valilerinden takdirname ile ödüllendirildi. 2003 yılında Amasya Suluova Kaymakamlığına atanan Kaymak, 2006 yılında Elmadağ Kaymakamı oldu. Kaymak, son olarak görev yaptığı Eyüp Kaymakamlığı’ndan da ilimize atandı. Kaymak; evli, iki erkek, bir kız olmak üzere 3 çocuk babası. Kaymakam Kaymak, İngilizce biliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat