Özdilek

Çevre

İzmit'e yakışmayan görüntülere izin yok

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent estetiğini bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve şehre yakışmayan görüntülere geçit vermiyor.

23 Şubat 2017 Saat: 09:28
İzmite yakışmayan görüntülere izin yok
İzmit'e yakışmayan görüntülere izin yok

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  kent estetiğini bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve şehre yakışmayan görüntülere geçit vermiyor.

Sanayi Mahallesi DSİ yanı, Yeni Gölcük Yolu köprü altı ve Kandıra Sapağı’nda adaklık ve hayvan satışı yapılan yerler Zabıta ekiplerince kaldırıldı. Vatandaşlardan da yoğun şekilde şikayetler alınan söz konusu yerlerin sahiplerine önce yazılı tebligat yapılarak ahırları kaldırmaları istendi.  Belediyenin yazılı uyarılarının dikkate alınmaması üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, ahırları yıktılar.

İlgililer, İzmit’e yakışmayan, halk sağlığını tehlikeye atan ve görüntü kirliliği oluşturan hiçbir çirkin görüntüye izin verilmeyeceğini söylediler.

İzmit Belediyesi yetkilileri, adaklık hayvan satmak isteyenlerin Solaklar yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’na gidebileceklerini de bildirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat