Özdilek

Ekonomi

İzmit'e Dev Çadır Mağaza Geliyor

Çadır Turnesi’nin İstanbul’dan sonraki yeni durağı İzmit olacak. Süper markaların, süper ucuz fiyatlarla alınabildiği alışveriş günleri Cuma günü başlıyor!

9 Nisan 2014 Saat: 15:05
İzmit'e Dev Çadır Mağaza Geliyor
İzmit'e Dev Çadır Mağaza Geliyor

  Çadır Turnesi Alışveriş Günleri, 11 Nisan 20014’de İzmit Carrefour yanında kurulan 3.000m2’lik dev çadırında başlıyor. Dünyaca ünlü markalar ve Türkiye’nin en önemli giyim ve aksesuar ürünleri 60 gün boyunca bu çadırda olacak. Orijinal ürünlerin, hiç defosuz ve dudak uçutlatacak ekonomik fiyatlara satın alma fırsatı sunan Çadır Turnesi’ nin marka meraklılarının akınına uğraması bekleniyor.

 

Aralarında,Derimod, Altınyıldız,Barbour, Fabrika, T-Box,Dufy,Divarese,Monica Ricci ve İnci gibi önemli markaların yer aldığı geniş bir ürün yelpazesi sunan çadırda, alışverişe  gidenleri bekleyen sürpriz dünya markaları da olacak.

 

“Bu marka ve ürünlerin daha ucuza satın alınabileceği başka bir yer yok”

“Çadır Turnesi Alışveriş Günleri” organizatörleri bu marka ve ürünlerin daha ucuza alınacağı başka bir yerin olmadığını belirtiyorlar. Türkiye’nin en özgün ve lider Çadır Mağazası olduklarını,kalite,marka ve fiyat konusunda iddialı olduklarını da belirtiyorlar.

 

Çadır Turnesi İzmit’te 200 Adet Tablet Bilgisayar dağıtacak!

15 Haziran tarihine kadar İzmitlilerle birlikte olacak Çadır Turnesi Mağazası İzmit’de bulunduğu sürece  Facebook ve Twitter hesaplarından yapacağı kampanya ve duyurularla 200’ün üzerinde Tablet bilgisayarı dağıtmayı planlıyor.

 

Çadır Turnesi Alışveriş Günleri  birçok kesimden  büyük  talep görüyor!

Türkiye’nin birçok  ilinde yaptığı  Alışveriş Turneleri ile büyük ilgi gören Çadır Turnesi çalışanların da ekonomik ve uygun fiyatları ile gözde mağazası oldu. Özellikle kariyerlerinde dış görünüm ve giyimin öneminin farkında olan bu kesim kumaş kalitesi, uygun gömlek, model seçimi gibi konularda son derece bilinçli davranıyor ve modası hiç geçmeyecek, ceket, etek, pantolon, gömlek, kravat, kemer, çanta, ayakkabı gibi ürünler için Çadır Turnesi’ ni tercih ediyor

 

Marka ürünleri 3 taksit imkanı ile satın alma fırsatı!

Çadır Turnesi müşterilerine tüm kredi kartlarında 3 taksit ödeme imkanı ile sunuyor. Bunun yanı sıra kredi kartlarının anlaşmalı olduğu taksit imkanından da müşteri ayrıca yararlanıyor.

 

İyi giyinmek herkesin hakkıdır!

 

Çadır Turnesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tanrverdi;

 

“Çadır Turnesi’nin misyonu herkesin iyi giyinme hakkına sahip çıkmak. İyi giyinme hakkını, şansını ve şartlarını insanlar için ortaya koymak. Türkiye’nin ve Türk halkının kaliteli,şık giyinen bir ülke olması için yolumuza devam edeceğiz. Ve bu doğrultuda insanlara marka ve kaliteli ürünleri ekonomik ve ulaşılabilir fiyatlarsan sunmaya çalışıyoruz. Çadır Turnesi Türkiye’nin birçok ilini gezerek Türk insanına marka ve kaliteli ürünleri sunmaya devam edecek..

 

ÇADIR TURNESİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ KÜNYESİ:

Etkinlik Adı:                                           Çadır Turnesi Alışveriş Günleri

Etkinlik Türü:                                         Marka Alışveriş Günleri

Etkinlik Tarihleri:                                11 Nisan-15 Haziran 2014                                 

Etkinlik Mekanı:                                  Eskibaş İskele Yolu, Körfez Mahallesi, Eski Otogar Arkası, Carrefoursa Avm, Körfez, İzmit, Kocaeli

Etkinlik Saatleri:                                  10.00 - 22.00

Web Sitesi:                                             www.cadirturnesi.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat