Özdilek

Siyaset

İzmi’te Alkollü Mekanlar Kapatılıyor !

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

İzmit’te alkollü mekanlar tek tek kapatılıyor. Son olarak Yusuf Ziya Tom’un işletmeciliğini yaptığı, şehir merkezindeki alkollü çok az sayıdaki mekanlardan biri olan Thenes Şarap Evi, İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Tarihi binaya hayat vermişti

İzmit şehir merkezinde alkollü mekanlar tek tek kapatılmaya devam ediyor. Alemdar Caddesi üzerinde, uzun yıllar kullanılmayan, adeta terk edilmiş tarihi binada Yusuf Ziya Tom’un başarılı bir şekilde, tek bir olay bile yaşamadan işlettiği Thenes Şarap Evi mühürlendi. Uzun bir süredir bu tesis için turistik işletme belgesi almaya çalıştığını söyleyen Tom, “AKP döneminde bu belge çok zor çıkıyor. Çok uğraştım ama alamadım. Artık şevkim de kırıldı, bir başka yerde bu işi yapmayı düşünmüyorum. Bir süre dinleneceğim” dedi.

Seçkin Müşterileri Vardı

Temiz, çok nezih bir tesis olan, birçok ünlü konuğun mekanı haline geldiği önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan, Latin ve Salsa dans gecelerinin gerçekleştirildiği, insanların ailece gidebildiği şehir merkezindeki örnek gösterilebilecek içkili mekanlardan biri olan Thenes Şarap Evi’nin kapatılması, müşterilerini de çok üzdü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat