Özdilek

Ekonomi

İzmit ziraat odası meclis üyeleri şikayetçi

Bir kısım Ziraat odası üyeleri, Kocaeli Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'ın hukuk tanımadığım konusunda şikayetçi olduklarını açıkladılar.

15 Kasım 2013 Saat: 11:58
İzmit ziraat odası meclis üyeleri şikayetçi
İzmit ziraat odası meclis üyeleri şikayetçi

     İzmit Ziraat Odası meclis üyelerinden soldan sağa Halit Akdeniz, Ali Obuz, Nihat Yılmaz, Hüseyin Kozluca, Fahrettin Korkutan, Bayram Kolaylık ve Hasan Hüseyin Satılmış medya evinde düzenledikleri bir basın toplantısı ile Kocaeli Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'ın hukuk tanımadığım konusunda şikayetçi olduklarını açıkladılar.

       Nihat Yılmaz ve Halit Akdeniz imzalı basın bültenini dağıtan ilçe ziraat odasında göre yapan meclis üyelerinden Nihat Yılmaz'ın yaptığı açıklama da, "İzmit ziraat odasında meclis üyeleri olarak görev yapmaktayız. Odamızda son bir buçuk yıldır yaşanan olumsuzluklar, yaşanan kavgalar bizleri son derece rahatsız etmektedir.

     Asıl amacı üretici ve çiftçilerimize hizmet etmek olan bir mesleki kuruluş tamamen toprak insanından uzaklaşmış, kişisel hırsların ve koltuk kavgasının bir parçası hayine gelmiştir. Ziraat Odası başkanı ve yönetimi 12 Haziran 2013 tarihinde bu gidişattan memnun olmayan 42 delege arkadaşımıza birlikte yapmış olduğumuz olağanüstü genel kurul talebimizi görmezden gelerek talebi meclise bile götürmeden ve görüşülmüş gibi göstererek koltuğunu bırakmamak için kanun nizam tanımaz hale gelmiştir. Suç işlemektedir kaçırmamıştır. Odayı çiftçiye faydalı projeler üretmek yerine mahkeme salonlarına ve adliye köşelerine taşımıştır.

     Bu durumda fazla yıpranmalar, oynanan oyunun bir piyonu olmak istemediğimizden ve seyirci kalamayacağımızdan oda meclis üyeliği görevimizden istifa ediyoruz" şeklinde zehir zemberek bir açıklama yaparak Oda Başkanı Yusuf Karaaslan'ı suçladılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat