Özdilek

Güncel

İzmit’te Kurban Pazarı eski yerinde açılacak

İzmit’te kurban satış yerinin geçen yılki yerde olacağı açıklandı. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Yeşilova Mahallesi’nde yaklaşık 10 dönümlük alanda kurban pazarı için hazırlık yapılıyor.

18 Eylül 2013 Saat: 22:03
İzmit’te Kurban Pazarı eski yerinde açılacak
İzmit’te Kurban Pazarı eski yerinde açılacak

Aynı anda 120 çadırın kurulacağı satış alanından yararlanmak isteyenlerin  Zabıta Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği açıklandı. En az 60 satıcının kurban satış yapması beklendiği Yeşilova’daki Rabia Hatun Kız Kur’an Kursu arkasındaki alanda elektrik, su, tuvalet, banyo gibi hizmetlerin de belediyece sağlanacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Zabıta Müdürlüğü’nde bir toplantı yapıldı. Zabıta Müdürü Muhammet Ergin kurban satışının sadece Yeşilova’da belirtilen alanda yapılacağını, mahalle aralarında satış yapmanın yasak olduğunu söyledi. Ergin, kurban pazarının önümüzdeki haftadan itibaren faaliyete geçeceğini de ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat