Özdilek

Siyaset

İzmit’te kimse ayakkabı kutusunda dolar bulmuyor

CHP Cedit Mahallesi Temsilcisi Gökhan Korkmaz ile Murat Dönen, Fahri Şahin, Vedat Özdenizer, Mahvuz Okan, Birol Kesim ve Nebi Dönen’in organize ettiği kahvaltılı toplantı, CHP adaylarını, parti yöneticilerini buluşturdu.

22 Aralık 2013 Saat: 17:30
İzmit’te kimse ayakkabı kutusunda dolar bulmuyor
İzmit’te kimse ayakkabı kutusunda dolar bulmuyor

3.Bostanlar Sokak’ta düzenledikleri kahvaltıya CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’in yanı sıra CHP Milletvekili Haydar Akar,  il başkanı Yalçın Kuşkan, ilçe başkanı Selman Yıldırım,  eski milletvekili Hikmet Erenkaya, aday adaylarından Cüneyd Özkürkçügil, Fahri Örengül ve çok sayıda vatandaş ile esnaf katıldı.

CHP Milletekili Haydar Akar, Büyükşehir’in Türkiye’nin değil Avrupa’nın en borçlu belediyesi olduğunu belirtti, “Elinizde bir fırsat var. 30 Mart’ta sandığa giderek İzmit’ten başlayarak CHP’yi iktidar yapın” dedi.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen de, başkanlığı dönemindeki hizmetlerden bahsetti, “Daha bir benzeri yapılmadı. İzmit’in Kocaeli’nin bir havası kalmadı. 30 Mart seçimlerine 98 gün kaldı. 98 gün sonra Belsa’da buluşacağız. Bunu hep birlikte başarıp, bu kenti hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan da, gündeme gönderme yaptı, “İzmit’te kimse ayakkabı kutusunda dolar bulmuyor. Biz İzmit’i zaten farklı alacağız. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesini de alacağız. Bundan eminim ve inanıyorum. Kocaeli’nin kurtuluşunu birlikte kutlayacağız” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat