Özdilek

Eğitim

İzmit’te karne günü öğretmen krizi

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfının öğrenci velileri, ilk dönem 3 öğretmen değiştirdi. İkinci dönem yine sınıf öğretmenlerinin değişeceğini öğrenen veliler duruma tepki göstermek için imza topladılar.

23 Ocak 2015 Saat: 18:10
İzmit’te karne günü öğretmen krizi
İzmit’te karne günü öğretmen krizi

İzmit Kuruçeşme Cumhuriyet Mahallesinde Plaj Yolu mevkiinde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri, ilk dönemde 2 ayrı sınıf öğretmeni değiştirdi. Sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerin değişiminden etkilenen öğrenciler, okula gelen ve sınıflarında görevlendirilen üçüncü öğretmenin çabaları ile bu etkiden kurtulup tekrar başarılı hale geldi.

 

İMZA TOPLADILAR

Velilerin de oldukça memnun olduğu son öğretmen karne dağıtım günü, okula dönen ve kadrolu olarak göreve başlayan yeni bir öğretmenin ikinci yarıyılda sınıf öğretmeni olacağını öğrendi. Çocuklarının sürekli olarak sınıf öğretmeni değiştirmesinden dolayı üzülen veliler, öğretmenin değişmemesi için Milli Eğitim Müdürlüğüne bir dilekçe yazarak imza topladı.

 

VELİLER OKUL ÖNÜNDE TOPLANDI

Şikayetlerini dile getirmek üzere karne günü okul önünde toplanan öğrenci velileri, çocuklarının psikolojisinin daha yeni düzeldiğini ve derslerine konsantre olabildiğini belirterek bunu son olarak gelen öğretmenin özverili çalışmaları ile sağladıklarını belirtti. Öğrenci velileri bu nedenle öğretmenlerinin değişmemesini istedikleri dilekçeyi hazırlayarak bütün velilerden imza topaldı. Veliler, topladıkları imzalarla hazırladıkları dilekçeleri Kocaeli Valiliği’ne teslim edecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat