Özdilek

Siyaset

İzmit Sirmen'e Kilitlendi

İzmit'te en çok merak edilen,konuların başında Sefa sirmenin aday adayı olup olmayacağı Salı günü yapılacak olan basın toplantısıyla netlik kazanacak.

9 Eylül 2013 Saat: 13:18
İzmit Sirmen'e Kilitlendi
İzmit Sirmen'e Kilitlendi

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski milletvekili Sefa Sirmen önümüzdeki yerel seçimlerde ‘Aday olacak mı, olmayacak mı?

İzmit Salı günü yapılacak olan basın toplantısına soluğunu tutmuş bekliyor. Adete bu basın toplantısına kilitlenmiş olan kent Sirmenin açıklamasıyla Kocaeli siyasetinin nabzı belli olacak.

Alınan bilgiye göre CHP İzmit İlçe Örgütü`nde gerçekleştirilecek toplantı saat 11.30`da başlayacak. Sirmen`in toplantı yapacağı saatte kalabalık bir partili grubu ile çok sayıda İzmitlinin ilçe binası önünde toplanacağı öğrenildi. Sirmen`i aday olması için ikna etmek isteyen partililer veİzmitliler, gövde gösterisi yaparak Sirmeni adylık konusunda ikna etmeye çalışacaklar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat