Özdilek

Siyaset

İzmit Meclisinde Duygusal Son Toplantı

İzmit Belediyesi'nin 04 Mart 2014 Salı günü gerçekleştirdiği son meclis toplantısında duygusal anlar yaşandı

6 Mart 2014 Saat: 12:30
İzmit Meclisinde Duygusal Son Toplantı
İzmit Meclisinde Duygusal Son Toplantı

Meclis başkanlığını yürüten Başkan Nevzat Doğan'dan kürsüye gelerek konuşmak istediğini belirten CHP'li üye Fikret Gökmen ve AKP'li Zekeriya Özak 'ın karşılıklı kırgınlığa sebep oldUysak özür diler helâllik istemeleri açıklamalarına başkan Doğan'ın konuşması son noktayı koydu.

Nevzat Doğan, "Hepimizin birbirimize karşı hatalarımız olmuştur ama yine de TBMM'de de görev yapmış biri olarak bu meclisin en seviyeli ve en birbirine çok az çıkışdan insanlardan oluştuğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Eğer bizlerin de hataları olduysa sizlerde hakkınızı helal adın. Izimizden bir çoğu bir daha bu mecliste yer almayacak. Sadece birkaç kişinin kendi partilerinde liştese girebilmesiyle tekrar burada bulunacak bir kaç kişi var sanıyorum" şeklinde konuştu ve toplu fotoğraf için herkes kürsünün önü ve arkasında sıraya geçerek toplu fotoğrafta yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat