Özdilek

Güncel

İzmit Meclisi’nde Yazıcıoğlu tartışması

İzmit Belediye Meclisi'nin aralık ayı toplantısı Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. MHP ve BBP’li yöneticilerin de izlediği 20 gündem maddeli meclis toplantısında AKP ve CHP’li meclis üyeleri arasında sözlü tartışma yaşan

3 Aralık 2013 Saat: 20:13
İzmit Meclisi’nde Yazıcıoğlu tartışması
İzmit Meclisi’nde Yazıcıoğlu tartışması

İzmit Belediyesinin Yenişehir mahallesi Yahya Kaptan girişindeki benzin istasyonu yakınında bulunan alana yapılacak parka, bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verilmesiyle ilgili gündem maddesi görüşülürken, CHP’li üyeler bu konuda acele edilmemesini istediler. CHP’li Fikret Gökmen, “Biz isme karşı değiliz, ama daha ortada park yok” dedi. CHP’li Fahri Örengül ise tıpkı bir Büyük Birlik Partisi üyesi gibi konuşarak, “Muhsin Yazıcıoğlu, namuslu, dürüst bir kişidir. Kendisine saygı duyuyoruz. Park bitirilsin, ismini öyle verelim” ifadesini kullandı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, BBP İl Başkanı ile görüştüklerini, yapılacak parka Muhsin Yazıcıoğlu isminin verilmesine karar verdiklerini belirterek, “Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin gerçek bir vatanseveridir. Bu isimden kimse rahatsızlık duymamalıdır. İhaleye bu isimle çıkacağız” dedi.

Yeni yapılacak parka Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı adı verilmesi CHP’nin 15 ret oyuna karşın 19 AKP oyuyla kabul edildi.

Bu arada bir süre önce Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği suç örgütü operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan İzmit Belediye Meclisinin Bağımsız Üyesi Adnan Uysal’ın izinli sayılması da oy birliğiyle kabul edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat