Özdilek

Spor

İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta açılıyor

İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışta parktaki lavantaların hasadı da yapılacak.

5 Ağustos 2022 Saat: 02:42
İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta açılıyor
İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta açılıyor

İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta açılıyor

İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışı yarın gerçekleştirilecek.  Açılışta parktaki lavantaların hasadı da yapılacak

 

İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta yarın saat 18.30’da gerçekleştirilecek törenle açılacak. Açılışa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın da katılacak.  Açılışta, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ekimi yapılan lavantaların da hasadı yapılacak.

 

Servis kaldırılacak

İzmitlilere yeni bir sosyalleşme alanı olarak kazandırılan tesisin açılışı öncesi birçok renkli etkinlik gerçekleştirilecek. Çayırköy Mahallesi Korukent Caddesinde bulunan tesisin açılışına katılmak isteyen vatandaşlar Cumhuriyet Parkındaki otobüs duraklarından saat 17.30’da, Çayırköy Mahallesi Gölkent Malazgirt Meydanından saat 18.00’da kalkacak servisleri kullanabilirler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat