Özdilek

Siyaset

İzmit Körfezi’ndeki limanlar CHP takibinde

CHP İmar Komisyonu, limanlarla ilgili olarak yapılan son düzenlemeyle ilgili yoğun bir çalışma başlattı.

12 Kasım 2014 Saat: 16:22
İzmit Körfezi’ndeki limanlar CHP takibinde
İzmit Körfezi’ndeki limanlar CHP takibinde

İl Başkan Yardımcısı Faize Karakuş başkanlığında Av. Arzu Türkkal, Av. Emrah Toker, Av. Hüseyin Yılmaz, Emin Oktay, Ahmet Özmet, Bahadır Azizoğlu ve Orhan Tanış’tan oluşan komisyon; İl Çevre Müdürlüğünde 14 Kasım’a kadar askıda kalacak İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı konusunda ayrıntılı çalışma yapıyor.

CHP İmar Komisyonu, yapılan teknik çalışmanın ardından CHP İl Başkanlığı adına gerekli hukuksal başvuruları ve itirazları yapacak. Kocaeli’ni yakından ilgilendiren bir konu olan Bütünleşik Kıyı Alanları Planı, İzmit sahilinde 101, Yalova sahilinde 106 toplam 207 kilometrekarelik bir kıyı alanını kapsayan Bütünleşik Kıyı Alanları Planı, daha öncede onay almış ancak Danıştay kararı ile iptal edilmişti. CHP İmar Komisyonu büyük hassasiyet gösterdiği konu için, haritalar ve dosyalar üzerinde ayrıntılı bir teknik çalışma yürütüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat