Özdilek

Sağlık

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a atandı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a görevinde başarılar diledi.

9 Ocak 2018 Saat: 11:57
İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a atandı
İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a atandı

Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkan, Dr. Faruk Demirhan, Başkan Yardımcıları Dr. M. Serkan Şenel, Öztürk Kupşen ve çalışanlar katılım sağladı.

   İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Ayşegül hanım İzmit ilçemizde çeşitli yerlerde üst düzey görev yapmış bir arkadaşımız. İzmit ilimizin sembolü ve merkez ilçesi olması dolayısıyla bizim için önemli. Köklü bir tarihe sahip. Yapımı devam eden Şehir Hastanesi ve hizmete açtığımız yeni Kocaeli Devlet Hastanesi ilçedeki önemli yatırımlardan. Ayrıca 1. Basamak sağlık hizmetlerinde gelişmiş ilçemiz. Ayşegül hanıma görevinde başarılar diliyorum. İzmit ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

   Dr. Saliha Ayşegül Akçığ: “İzmit nüfusu itibariyle 32 ilden büyük ve ilimizin merkezi konumunda. Sağlık hizmetlerini gayretle çalışarak en üst düzeye çıkaracağız. Bu görevin bana verilmesinden dolayı İl Sağlık Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat