Özdilek

Siyaset

İzmit İlçe Gençlik Kolu başkanlığına Birol Sağlam getirildi

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Andız'ın askere gitmesinin ardından bir süre boş kalan gençlik kolları başkanlığı görevine Birol Sağlam getirildi

21 Kasım 2013 Saat: 22:42
İzmit İlçe Gençlik Kolu başkanlığına Birol Sağlam getirildi
İzmit İlçe Gençlik Kolu başkanlığına Birol Sağlam getirildi

CHP İzmit İlçe Binası'nda düzenlenen toplantıyla Birol Sağlam'ın yeni başkanlık görevi açıklandı. Toplantıya CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, Alevi ve Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve CHP'li gençler katıldı. Yeni başkan Birol Sağlam mazbatasını CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu'nun elinden aldı.

Emre Andız'ın vatani görevini yerine getirmesi sebebiyle yeni bir atama yaptıklarını belirten CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, yeni başkan Birol Sağlam'ın çok önemli bir dönemde görevi devraldığına değindi. Yerel seçimler öncesinde gerçekleşen atamanın önemine değinen Yıldırım ‘'Tüm gençlik kolu üyelerine Birol Sağlam'ı örnek almalarını tavsiye ediyorum'' dedi. Yıldırım ‘'Ben ve Sefa Sirmen'de gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunduk. Bizlerin oturduğu koltuklarda gelecekte sizler oturacaksınız'' diye konuştu. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu ‘'Yerel seçimlere az bir vakit kala göreve getirilen Birol Sağlam çok daha fazla başarılı çalışma yürütecek ve tecrübe sahibi olacaktır'' dedi.

Başkanlık görevini yeni devralan Birol Sağlam kendisine böyle bir sorumluluk verilmesinden ötürü büyük bir heyecan yaşadığını ve gurur duyduğunu kaydetti. Sağlam ‘'Aldığım sorumluluğun bilincindeyim. Milli değerlerimizin ayaklar altına alındığı, dünyanın en büyük 3. Barosunun yargılandığı, düşünce ve basın özgürlüğünün yasaklandığı bir dönemden geçiyoruz. Gezi Parkı olaylarında tüm ülke, gençliğin vatanı için neler yapabileceğini gördü. Bu uğurda akranlarımız yaşıtlarımız hayatını kaybetti. Biz gençler her zaman sokaklarda alanlarda olacağız. İnanıyorum ki Mart 2014'te Belsa'ya evimize geri döneceğiz. 

Ardından belediye başkanı seçildi. Ben hiçbir zaman seçimle başkanlığı kaybetmedim. Parlamentoya katılmak için görevimi bıraktım. Önümüzde yerel seçimler için az bir süre kaldı. Halkımızın güvenini kazanarak bu seçimi alacağız. 24 yıl aradan sonra CHP şölen havasında bir ön seçim geçirdi. Ön seçimlerdeki sonuç aslında 2014 Mart'ında kazanacağımız zaferin habercisi oldu. Bizler seçimi sahalarda, alanlarda asla kaybetmeyiz ancak sandık başında bize seçimi kaybettirmek isteyeceklerdir. Bu yüzden tüm gençlerimizden bu konuda hassas olmalarını istiyorum. Sandıklarımızı kontrol edeceğiz ve herhangi bir yanlışlığa müsaade etmeyerek sandık başından ayrılmayacağız'' diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat