Özdilek

Ekonomi

İzmit Esnafı Bu Kitapta

Hüseyin Erol, işadamı Yavuz Ulugün ve Fotoğrafçı, fotoğraf sanatçısı, reklamcı Hakan Atmaca'nın ortaklaşa çalışması sonucu İzmit esnafını belgeleyen bir eser ortaya çıktı.

5 Şubat 2014 Saat: 18:30
İzmit Esnafı Bu Kitapta
İzmit Esnafı Bu Kitapta

İzmit için canla başla çalışan ve İzmit'in değerinin anlaşılabilmesi için gayretkeşliğin en bilinen örneklerinden olan Hüseyin Erol, işadamı Yavuz Ulugün ve Fotoğrafçı, fotoğraf sanatçısı, reklamcı Hakan Atmaca'nın büyük gayretleri sonucu ortaya İzmit'i, Eski İzmit esnafını İzmitliliği ama röportajlar ama resimler ve harika bir anlatımla İzmitseverlerin beğenisine sundular.

Izmitli olmanın bir gururu var

İster iş isterse siyasi yaşamında her zaman Izmitli olmanın bir gururu olduğunu belirten Erol, Ulugün ve Atmaca'nın yaptıkları çalışmayla hem isimlerini tarihe yazdırdıkları hem de Izmitlilere unutulmaz bir eser kazandırdıkları ortada.

Kitabın unutulmaz isimleri

Fikir sahibi ve derleyen Hüseyin Erol, tarihçe ve yayına hazırlanmasında editörlük görevlerini üstlenen Yavuz Ulugün ve grafik,tasarım, baskıya hazırlayan Hakan Atmaca. Yayıncı kuruluş İzmit Rotary Kulübü en kitabın basım sayısı sadece 1000 adet. İçindeki konu başlığı sayısı 305 ve fotoğraf-görsel adedi ise 776.

Kimler vardı.

Kentin aydınları olarak bilinen siyaset, iş ve eğitim dünyasından sayısız kişi kitabın tanıtım gecesi için KYÖD'te yerini almıştı. Kitap satışa sunulmadı ama isteyenler kitaba bir bedel ödeyerek, KYÖD'ün burs verdiği öğrencilerine yardımcı oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat