Özdilek

Siyaset

İzmit CHP'de ortalık iyice karıştı

İzmit Ilçe önseçimlerinde yaşanan hile olayları sonrası ortalık tamamen karıştı ve ilçe başkanı Selman Yıldırım tüm tepki üzerine çekmiş görünüyor.

10 Şubat 2014 Saat: 19:39
İzmit CHP'de ortalık iyice karıştı
İzmit CHP'de ortalık iyice karıştı
İsyanlarını Kuşkan'a açıkladılar
İzmit ilçe önseçiminde ortaya çıkan hileli sonuçlar konusunda haklarının yendiğini düşünen ilk beş dışındaki belediye meclisi aday adayları isyanlarını İl Başkanı Yalçın Kuşkan'a isyanların diye getirdiler. Il Başkanı Yalçın Kuşkan'la çok acil bir toplantı yapma talebinde bulunan İzmit Ilçe Belediye Maclis aday adayları, CHP denetimcilerinin ortaya çıkardığı ve tespit sonra ilk beş ismin şaibeye bulaşmış görünmesi herkesin tepesinden aşağı kaynar sular dökülmesine neden oldu. 
Oy sayımı ve araştırmalar son aşamaya geldi
Genel merkezin emrine göre hareket edecek olan il ve ilçe yönetimleri Merkez'den gelecek olan iki kişiyle denetim olayını tamamlanacakları ve ortaya çıkan sonuca da herkesin katlanacağı yolunda söylentiler ayyuka çıkmış durumda. 
Selman Yıldırım'ın istifası istenebilir. 
Aday adaylarının il başkanı ile planismisirrçda sırasında ilçe başkanı Selman Yıldırım'ın istifasının isteneceği sanılıyor. Yapılan ilk müdahale de ortaya çıkarılan hilenin tutanaklar tespit edilerek durumun kontrol altına alındığı ortaya çıktı. Bazı sandıklarda 21, 28 ve 62 oy başka adaylara çentik olarak kaydırıldığı ortaya çıktı. Yapılan itiraz sonucu beş sandıkta oylar tekrar sayılmış ve durum hile olarak ortaya çıkarılmıştı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat