Özdilek

Siyaset

İzmit CHP’nin yeni başkanı Küçükkaya

Selman Yıldırım’ın istifası ile boşalan CHP İzmit İlçe Başkanlığı’na Mehmet Ümit Küçükkaya seçildi.

3 Eylül 2014 Saat: 10:51
İzmit CHP’nin yeni başkanı Küçükkaya
İzmit CHP’nin yeni başkanı Küçükkaya

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etmişti. Yeni ilçe başkanı seçmek için toplanan CHP İzmit İlçe yönetimi yaklaşık bir saat süren toplantı sonrası yeni ilçe başkanını belirledi. Topnatının ardından, CHP İzmit İlçe Sekreteri Gökhan Ercan, başkanlık için tek aday olarak ilçe saymanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın çıktığını ve yapılan gizli oylama sonucunda, tüm oyları alan Küçükkaya’nın göreve seçildiğini söyledi.

CHP’nin yeni ilçe başkanı Küçükkaya yaptığı açıklamada, “Buradaki tüm arkadaşlarımız siyasete katkı sunmak için buradadırlar. Klasik, hastalıklı bir CHP fotoğrafı çizmeyeceğiz. Parti içi ihtirasların yaşanmadığı, ikili çıkar ilişkilerinin olmadığı bir yönetim göreceksiniz. Bizler bu partiyi Mustafa Kemal Atatürk’ten vasiyet aldık ve bu vasiyeti çocuklarımıza, gelecek nesillerimize tertemiz bir şekilde bırakacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat