Özdilek

Çevre

İzmit cezaevi eğitim kampüsü oluyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Sedat Duyar ve il yöneticileri, Kadir Engin, Murat Anar, Ümran Günal, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

1 Mayıs 2014 Saat: 01:39
İzmit cezaevi eğitim kampüsü oluyor
İzmit cezaevi eğitim kampüsü oluyor

İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Doğan’ tebrik edip  başarı dileğinde bulunan BBP İl Başkanı  Duyar “ zor ve yorucu bir süreçten sonra yeniden seçildiğiniz için sizleri tebrik ederiz.  BBP  olarak yeni döneminizde sizden özellikle istediğimiz bazı çalışmalarınız bulunmaktadır. Bunlar içerisinde özellikle Yenimahalle’de bulunan cezaevinin kaldırılması konusunda çalışmalarınızı rica ediyoruz” dedi.

BBP İl başkanı ve yöneticilerinin  ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Doğan da” eskiden olduğu gibi yeni dönemde de  herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Tüm hizmetlerimizin halkımızın huzuru ve mutluluğu için olacaktır.

 

LİSELER TAŞINMALI

 

Geçen dönem büyük projelere imza attık, bu dönemde yine öncü ve etkili çalışmalarımızla devam edeceğiz. Bu dönemde İzmit’imizin temel dönüşümleriyle yakından ilgileneceğiz. Özellikle şehrin merkezinde kalan kent efsanesinin ( Gazi ve İzmit Lisesi) şehir dışına çıkarılma vakti geldi. Yenimahalle’deki cezaevi bölgesi bir eğitim alanına dönüştürülecek. Cezaevi alanını özellikle İzmit Lisesinin ve Gazi Lisesinin içerisinde bulunduğu bir eğitim kampüsü olarak şekillendireceğiz. Böylelikle cezaevinin yerine okul yapılmasının büyük anlamıyla birlikte, merkezdeki öğrenci ve trafik yoğunluğu azaltılmış olacak. Şehir merkezinde eğitim alanlarının olması öğrencilerimizin konsantresini dağıtabilmektedir. Bu projeyle birlikte öğrencilerimiz için daha sağlıklı eğitim ortamları sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat