Özdilek

Güncel

İzmit C Tipi Cezaevinde Mahkumlara Moral Konseri

İzmit C Tipi Kapalı İnfaz Kurumunda tutuklu ve hükümlüler için gerçekleştirilen İnci Yaman ve Gönül Dostları Türk Müziği Korosu konseri, mahkumlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

15 Mart 2013 Saat: 11:36
İzmit C Tipi Cezaevinde Mahkumlara Moral Konseri
İzmit C Tipi Cezaevinde Mahkumlara Moral Konseri
Cezaevi konferans salonunda gerçekleştirilen İnci Yaman ve Gönül Dostları Türk Müziği Korosunun konserini, Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun ile cezaevinde kalan 635 tutuklu ve hükümlüden 120'si büyük bir keyifle izledi. Mahkumlar zaman zaman Türk sanat müziği parçalarını söyleyerek eşlik etti.

Cezaevinde bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesinden memnun olduklarını söyleyen mahkumlardan Serkan Yılmaz, "Burada kalan mahkumlara moral lazım. Bu tür konser ve çeşitli etkinlikler bizlere inanılmaz bir moral oluyor. Bu tür konserlerin devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Konseri büyük beğeni ile dinlediklerini söyleyen mahkumlardan Fatih Karslıoğlu ise, "Zaman zaman cezaevinde konser ve tiyatro gösterileri oluyor. Bu tür etkinlikler bizleri eğlendiriyor. Güzel vakit geçirmemizi sağlıyor. Buna benzer etkinliklerin sık sık olmasını istiyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat