Özdilek

Spor

İzmit Belediyespor En Yakın Rakibi Urla Pera Maçında Gülen Taraf Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig de mücadele eden temsilcimiz en yakın rakibi ve İzmir takımı olan Urla Pera maçından 56-67 gibi bir skorla galibiyetle ayrıldı.

31 Mart 2016 Saat: 22:22
İzmit Belediyespor En Yakın Rakibi Urla Pera Maçında Gülen Taraf Oldu
İzmit Belediyespor En Yakın Rakibi Urla Pera Maçında Gülen Taraf Oldu

Play-Off mücadelelerinde oynadığı 4 maçı da kazanan takım puan fazlasıyla liderliğini devam ettiriyor. Urla deplasmanında Başkan Erdoğan Şentürk ve Ahmet Emre Ercanlı takımı yalnız bırakmayarak maçı tribünlerden seyretti.

             Başkan Şentürk “ Takımımıza güvenimiz sonsuz. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi de dahil olmak üzere oynadığımız 17 karşılaşmadan 16 galibiyetle ayrıldık ve rekora doğru koşuyoruz. Şuanda bulunduğumuz TKB2L’de F grubunda 4’te 4 yaparak lideriz. Yeni transferlerinde nokta tranfer olduğunu gördük. Eski oyuncularla çabuk kaynaştılar ve çok iyi performans gösteriyorlar. 4-12 Mayıs’ta Muğla’da gerçekleşecek final grubunda oynamaya çok yaklaştık. Kocaeli’ye 1. Lig takımı getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Kocaeli halkının da desteğini bekliyoruz “ dedi.

            Galibiyet sonrası İzmit Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan takımı arayarak yönetimi, teknik kadroyu ve takımı tebrik etti. Oyuncularda Doğan’a bundan sonraki maçlarda da en iyi şekilde performans göstereceklerini belirterek, galibiyet sözü verdi.

            İzmit Belediyespor bu hafta evinde Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 17.30’da Urfa takımı olan Memleket Spor’u ağırlayacak. Tüm Kocaeli halkını 1. Lig yolunda olan temsilcimizi yalnız bırakmayacaklarına inanarak, maça davet ediyoruz.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat