Özdilek

Sağlık

İzmit Belediyesi'nden 110 Vatandaşa Tekerlekli Sandalye

Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalar yapan İzmit Belediyesi, 4 yıl içinde 110 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

15 Mart 2013 Saat: 13:26
İzmit Belediyesi'nden 110 Vatandaşa Tekerlekli Sandalye
İzmit Belediyesi'nden 110 Vatandaşa Tekerlekli Sandalye
Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ekonomik durumu iyi olmayan 110 vatandaşın yaşamı verilen tekerlekli sandalyeler ile kolaylaştırılmış oldu. Yetkililer, başta mahalle muhtarları olmak üzere gelen taleplerin titizlikle değerlendirilip ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştıklarını söylediler.

Belediye görevlileri son olarak Alikahya Merkez Mahallesi'nde de bir vatandaşı tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdi. Eğitim Caddesi'nde oturan kronik böbrek yetmezliği ve hipertansiyon rahatsızlığı bulunan 75 yaşındaki Şevket Canlı uzun zamandan beri yatalaktı. Belediye tarafından tekerlekle sandalye hediye edilen Canlı, "Allah Belediye Başkanımız Nevzat Doğan ve emeği geçenlerden razı olsun. Sandalye sayesinde bir az olsun gün ışığı göreceğim" şeklinde sevincini dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat