Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol'dan TADEF'e Ziyaret

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Sayın Ayhan Varol TADEF Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonuna ziyarette bulundu. TADEF Başkanı Bilal Dündar ve Varol çeşitli istişarelerde bulundu. Azerbaycan da Kardeş Belediye olarak yapıla

16 Şubat 2017 Saat: 22:28
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varoldan TADEFe Ziyaret
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol'dan TADEF'e Ziyaret

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Sayın Ayhan Varol TADEF Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'na ziyarette bulundu. TADEF Başkanı Bilal Dündar ve Varol çeşitli istişarelerde bulundu. Azerbaycan da Kardeş Belediye olarak yapılacak parklar ve içinde yerleştirilecek spor aletlerinin projesini Dündar'a takdim eden Varol gerekli bilgilendirmelerde bulundu. Bilal Dündar bu ziyaretten şahsı, federasyonu ve Azerbaycan Cumhuriyeti Devleti adına mamnuniyetlerini dile getirdi.
Dündar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ve selamlarını ileterek, Federasyon adına emeği geçen herkese ayrı ayrı emeklerinden dolayı teşekkür etti. Dündar, 2 Devlet 1 Millet kitabını imzalayarak Varol'a hediye etti.

Bu ziyaretin amacı: Azerbaycan Nesimi Belediyesi'ne İzmit Belediyesi olarak KARDEŞLİK PARKI yapılmasıydı.

İzmit Belediyesi, kardeş belediyesi olan Azerbaycan Bakü Nesimi Belediyesi sınırları içinde bulunan 2 dönümlük alanda ki park projesini tamamladı. Doğal görünümüyle ön plana çıkan park; yürüyüş yollaı, oyun grupları, kondüsyon aletleri, döküm çeşme, piknik masaları, banklar, kameriye ve bitki alanlarından oluşuyor. Parka İZMİT Kardeşlik Parkı adı verilecek olup parkın yanı sıra şehrin farklı noktalarına iki adet çocuk oyun grubu ve 5 farklı noktada spor kondüsyon aleti montajı yapacak olan İzmit Belediyesi yapım çalışmalarına hemen başlayıp, kısa bir süre içinde parkı hizmete açmayı planlıyor.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat